За да гарантираме това, ние планираме и прилагаме цялостни решения, които напълно отговарят на индивидуалните изисквания на нашите клиенти. Те включват промишлени предприятия, халета, спортни зали, индустриални сгради и други.

Нашата цел е да работим коректно и професионално, да изпълняваме изискванията на клиентите и да предоставяме най-доброто френско качество. Икономичните решения и енергоспестяващи варианти на отопление в днешно време са от особено значение. Ние Ви предлагаме точно това чрез едно оптимално лъчисто отопление на промишлени сгради и складове.

лъчисто отопление на газ, лъчисто отопление, лъчисто газово отопление, лъчисто-газово отопление

Енергията от газа остава с най-добри характеристики и най-икономична от всички видове отопление за производствени и обществени сгради, където е необходимо да се инсталират по-големи мощности.

Най-естественият и комфортен начин на затопляне е именно лъчистото отопление. То гарантира от 50% спестяване на разходите в сравнение с конвенционалните системи. Принципът на лъчистото отопление се състои в  нагряване на повърхности и обекти, а не въздуха в помещението. Това е особено важно при големи пространства и високи помещения като производствени халета, спортни зали, салони и др. За разлика от конвенционалните отоплителни системи, при които най-топлият въздух се издига към тавана, а по-студеният слиза надолу, лъчистото отопление създава оптимална и равномерна температурна среда.

Благодарение на непрекъснатите инвестиции в изследвания и разработки, нашите продукти предлагат максимална ефективност и качество. Ние разработваме и произвеждаме нашите продукти и решения за лъчисто отопление във Франция. Поради това постигаме най-добрата основа, за да гарантираме високо качество, надеждност и ефективност. Нашете лъчисто отопление предлага бърза възвръщаемост на инвестициите и спестява ефективно енергия. А това в последствие и разходи. Опазвайки по този начин околната среда, ние (а като наши клиенти и Вие) доказваме заедно едно отговорно отношение, почтеност, устойчивост!

лъчисто отопление на газ, лъчисто отопление, лъчисто газово отопление, лъчисто-газово отопление

лъчисто отопление на газ, лъчисто отопление, лъчисто газово отопление, лъчисто-газово отоплениКато активно предприятие, ние виждаме себе си като доставчик на персонализирани цялостни решения за търговско и индустриално лъчисто газово отопление. С повече от 500 доволни клиенти и над 200 продукта, ние сме лидер в сектора на промишленото отопление и насърчаваме повече от 23 години нашата фирмена традиция. В СВМ България ние отдаваме най-висока стойност на ефективността и устойчивостта.